Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblicksbild



sitter på kontoret
med nattens dröm
klistrad runt kroppen
och mitt lilla hjärta
i bröstet

som ett sorgligt eko av
alla outsagda tankar
sjunger Melissa på radion

"jag saknar dej mindre och mindre"




Fri vers av bitch
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-14 10:19



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Väldans fint beskrivet ögonblick med drömmen klistrad och det lilla hjärtat i bröstet.
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

bitch