Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min litenhet

 

faller
ner på jorden
synar min litenhet
kryper in i den

jo
den passar

räcker trevande ut en hand
ifall någon skulle komma vägen förbi
välkommen in i min litenhet
här kan vi tala fritt

och vara så små som vi är
så förunderliga
ändå




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 156 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-14 15:37



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Jag blir alldeles kosmisk!
Calle
2012-02-16

  bittemi VIP
Så små och så stora ändå! Jättefint skrivet!
2012-02-16

  walborg
Fint vännen
2012-02-14

  Eva Langrath VIP
Förunderligt vacker denna litenhet
2012-02-14

    ej medlem längre
Den världen är större inuti.
2012-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Precis vad jag eftersträvar för egen del!
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger