Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskande älskare

Och jag älskar när vi viskar
*Jag älskar dig* i varandras munnar
Våra läppar fortfarande snuddande mot varandras
Orden blandas bland tungor
Så att jag inte vet vem som sa vad
Eller var min kropp slutar och din börjar

För det är pettitesser som jag inte bryr mig om nämnvärt
För världsliga bekymmer krymper
När du stryker mina nyckeben
Och kysser mig vacker




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-14 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker dikt full av kärleksglädje. Fint berättat!
2012-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
bättre än så kan det så ej bli
2012-04-24

  in effigie VIP
att kyssa vacker...underbart
2012-03-08

  M.A.J.R
känsligt kärlek förmedlas och kyssen är längtad bra skrivet
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia