Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUCKANDE KRISTALLER

Suckande kristaller ögat födde
ur den mening aldrig du fick sagd
från din iris sorgens pärlor glödde
skimmrande längs kinden som smaragd

Välver ner och skiljs din bleka haka
drunknar i en fäll av siden ner
önskar dig förfluten tid tillbaka
men det som gått ur tiden finns ej mer

Tappert dessa bittra tårar strömmar
samman och förenas i ett hav
vaggar dig till ro i nya drömmar
sköljer bort de ord som ej blev av





Fri vers av zallander
Läst 320 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-16 11:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tyjusigt med kristaller som suckar!
2013-01-13

  Undine
Vackert så Vackert! Bokmärker!
2012-02-17

    Tea Alex
Åh vackert och sorgligt....du målar upp vackra bilder här.
2012-02-17

  stenen/ Yv Ericsson
tårar ja tårar, vackert
2012-02-16

    lory
den är så underbart,djup o bra flöde...
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander