Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd

 

 

 

Vi observerade relativ rörelse
och införde nomenklatur däröver:
glidningar
skalv
ordlöshetsnätter



Det uppmättes
att vi färdades åt olika håll
och man skrev ned en sifferserie:
velociteter
dopplereffekter
utsläckningsfaser



Det förutsattes
att motsvarande gjordes på bryggan
hos kontrahenten


så vi vinkade
och antog att det vinkades tillbaka




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 1075 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2012-05-08 19:06



Bookmark and Share


  Börje Larsson
snyggt ihopbundet.....
2012-05-10

  TrollTörnTrappan VIP
Hisnande bra avslut! Är en dylik vinkning alls längre en vinkning?? I vissa situationer är livet ett enda stort antagande.
2012-05-08

  zallander
Jag flinar när jag läser detta. Du ordens estradör
2012-05-08

    L e e
Tack för en fin text!
2012-05-08

  Erik H.J Hultin
En välskriven och existentiellt kittlande text som tilltalar den fysikintresserade (mig blandandra), ler vid fragmenten av de Einsteinska tankeexperimenten!
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund