Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är en liten fluga

Jag är en liten fluga
som flyger hit och dit

Jag sitter mest i solen
och tuggar lite skit

Det är mitt lilla mönster
att landa i din mat

Skita ner ditt fönster
och sprida lite hat

En parasit i ditt palats
som inte hör din bedjan

Att flyga ut och ta min plats
längst ner i näringskedjan

Och ofta gör ni tabben
att missa lilla mej

För flugan är en snabb en
det är lixom min grej

Att flyga runt och störa
och surra hit och dit

Slå läger på ditt öra
och tugga lite skit

Men det är ej min vilja
att väcka erat löje

Jag kan ju inte skilja
på nytta och på nöje

Det får jag ju på köpet
att reta dig var kväll

Det blir ju som man säger
två flugor i en smäll




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 757 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-03-28 20:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så njutbart rimskaldat!
Med stort djup däruti.
Ej alla förunnat kunna
det skriva ut!
;)


2023-01-09

  Knickedick
En fluga gör jun ingen förnär.
Bra inspiration där
2013-04-12

  Tess74
Hahahahaha så jävla rolig!
2013-03-31

  Angel of love
Fantastik text, kommer tänka på dig nästa gång en fluga stör :)
2013-03-31

  Marianne Räf
Helt suveränt!
Fast jag har haft - minst -
en vänfluga. Han var så
behaglig och trevlig och
orsakede mig inget förtret!
2013-03-30

  Fairytailgirl
Ha Ha ha...den var verkligen riktigt rolig!!!
Festligt att komma ens på att skriva om en fluga
men så vansinnigt bra!!! :-)
2013-03-29

  LenaJohansson VIP
bra
2013-03-29

    ej medlem längre
snyggt rimmat..
2013-03-29

  Julio VIP
Guld:)
2013-03-29

  Piann VIP
Den fick mig att le...,
bra skrivet.
2013-03-28

    ej medlem längre
haha, den har var så kul, skit-bra...:))
2013-03-28

  Alva Johnsson VIP

Här räcker det inte med en applåd! Jag bokmärker
2013-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...vad kul. Den går ju att sjunga. Jag tog melodin till "Jag har en gammal moster som heter Ingeborg". Om du kan den så testa...det va skoj...(Bokmärker)
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander