Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur i oturen

Spanjorerna hittade aldrig inkastaden Machu Piccu..

Men det gjorde digerdöden




Fri vers av zallander
Läst 641 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-14 07:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Digerdöden var en diger död, men ändå verkar 'loppet' vara kört nu, få sjukdomar är så effektiva som 'människans inneboende dumhet'...
2019-09-02

  Tess74
Strålande!

2013-08-09

  Federico Romano
Två bra rader..
2013-04-08

  Angel of love
Som att välja mellan pest eller kolera!
2013-03-31

  Magica VIP
Brrr...Väl skrivet på få rader!
2013-03-19

  Siggesdotter
Så lite vet vi - skönt att inte veta vad som väntar bakom nästa hörn!
2013-03-18

  Palett
Bra fångat, kort och koncist !
2013-03-14

  Rebella
Fint kompis;-)
2013-03-14

  Stefan Albrektsson
Ja, bedrövligt förfärligt.
2013-03-14

    ej medlem längre

snyggt ordat ...
2013-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ett hemskt konstaterande...hu...svårt att värja sej mot sjukdomar, var man än befinner sej...
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander