Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

Jag går aldrig där det är skottat
Värderar mina fotspår för högt

För jag behöver bevis på
Att jag existerar




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-16 18:52



Bookmark and Share


  M.A.J.R
waow urläckert skrivet kan jag bara säga :)
2012-02-23

    ej medlem längre
Fotspår i snön. Ja, kanske behöver man ibland ett tecken på att man existerar och något som markerar vägen som man har färdats och platserna som man en gång har gått förbi. Vandringen kan ju annars ibland vara så lång att man inte ens kommer ihåg var man har varit, vad som alls har inträffat och hur mycket som man faktiskt har utvecklats. Spåren kan finnas i snömodden, de kan finnas som bläck på ett papper eller existera på helt andra sätt, men hur som helst så påminner de om all den tid som har passerat och att den en gång hade en betydelse som man numera kanske bara tar för given eller inte ens kommer ihåg. Att lämna sina avtryck där det är oskottat gör ju även att det blir lättare att finna en om man råkar gå vilse, och att andra enklare kan hitta fram till ens position om de så skulle vilja eller önska. Bevis på existensen kan f.ö. ofta verka mycket stärkande eftersom det gör att det inte längre känns som att allt försvinner. Dagarna kommer och dagarna går, men genom att efterlämna små stigar i vitheten så vet man i alla fall att man finns till.
2012-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Ja du, Lovisa Cecilia... Straighta och icke-synskadade män som ser den bilden där är nog överens med mig om att du inte bara existerar utan lyser.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia