Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt går fel



ibland blir allt
så fel

för att
jag inte orkar
livets spel


livet går fort
hinner inte med

som smort
som att ta in ved











om sommaren






Fri vers av Christine Sabel
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-16 19:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
När det sker
att livet inte ler
då är det ej lätt
att ifrån sin plätt le
fullt jobb att bara
hänga me´!
Bra beskrivet!
2012-02-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
När det sker
att livet inte ler
då är det ej lätt
att ifrån sin plätt le
fullt jobb att bara
hänga me´!
Bra beskrivet!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel