Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skriver det som andra tänker


Känner igen sig i

För du får de alla att hela tiden minnas både glädje som sorg

Och berörda av dina ord som de blir, så springer de alla genast ner

och köper din senaste bok

som de visst nu säljer på rea på stadens så stora torg

Sedan så skyndar de sig skyndsamt hemmåt igen

Låser dörren efter sig

Bäddar ner sig tryggt i sängen hemma i sin borg

och börjar att läsa

Och de kan inte sluta att läsa förens ögonlocken deras bara faller ihop

då de tappar boken sin

som faller rätt ner i deras tidningskorg, som nu står alldeles bredvid sängen...

Ken Cassel
16/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-16 22:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skrivet, så kan det vara
många gånger
2012-02-18

  Rise Little One
Det kunde vara din bok :)
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel