Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjung lillan till ro


Godnattsaga för de små



vagga lillan, vyssan vy
snart din mor 18 stygn får sy
sov nu hjärtat snart dagen flyr
din mor blir våldtagen, hon är yr
vagga lillan, vyssan vy
din mor är död när morgonen gryr
vagga lillan
vyssa vyssa vy





Fri vers av Kajsa_Varg
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-07-31 20:12



Bookmark and Share


  Hanna Hansson
Tung och dyster. Men mycket bra!
2004-07-31

    Göte Holmlund
o djävligt bra
2004-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg