Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvind

Ett streck till mun
En frostfylld blick

Ett sådant felsteg
En mina inunder

Ett stilla ögonblick
En stor explossion

Ett dragigt andetag


Stilla




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-28 21:49



Bookmark and Share


  Zoë Duncan
Väldigt vackert! Bravo!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson