Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig nu

Älska mig nu,
när jag är stark.
Älska mig nu,
när jag är svag.

Älska mig nu,
medans solen stiger och fåglarna sjunger.
Kom och lägg dig här bredvid mig.
Känn gräset mot huden,
känn den våta daggen och solen som sakta smeker din kropp.

Älska mig nu,
innan den sista timmen har slagit
medans hoppet fortfarande finns hos mig.

Älska mig nu,
när jag är ung,
fri och lycklig.




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-19 10:01



Bookmark and Share


    GruffGruff
Väldigt bra skrivet..
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia