Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte vet om det, är jag kär i dig.

Jag kanske tillåter
dina läppar mot min hals
fast du kysser ganska dåligt och dina tänder är snea
trots din fula frisyr
spyr min dagbok ut ditt namn
fyrahundrafyrtiosju sidor dududududu
jag skulle aldrig vara den
jag skrattade den där sommaren
när du mötte mina läppar
vinfylla med en cigarett
jag tror det var menthol
ett hånskratt, du kysser dåligt sa jag
idag
ligger du bredvid
vi är inte kära
vi är ju sådär roliga, sådär jävla unga
känslor vad är det
vi är ju unga
vi hinner bli kära, sådär förbannat kära
när det känns som att hjärtat åkt tusen varv i sodastreamern
nej, det är ju inte vi.


Men du vet inte
att jag låtsas
att mina sju kuddar i sängen är du.




Fri vers av närduintehör
Läst 404 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-02-19 17:37



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Åh så jävla bra du e

kul att ja upptäckte dej får

jag

spara dej som

s.v
2012-03-02

    Anna B
Ah, riktigt bra. Fint. Gillas.
2012-02-21

    toner
BRA! Jag gillade verkligen den här, jättemycket. Bokmärker direkt.
2012-02-21

    annikaelisabet
Redan titeln griper tag. Fin text, fångar verkligen den där obegripliga rädslan att tillåta sig älska...
2012-02-20

    Solaris
Starkt, vemodigt.
2012-02-20

  JLempke
Så snyggt avslut. Och ordet "sådär" förstärker hela dikten mot slutet. Imponerande snyggt /J
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör