Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla mycket du.

och nu finns du
så jävla mycket du
som en svag vibration
i mina ådror

man kan inte skriva
när man är lycklig
sa någon

kanske just därför
blir jag rädd
jag skriver ju nu
trots att mitt liv är dududududu
så jävla mycket du

jag som lovat
att gömma hjärtat
på hemlig ort
och svälja nyckeln

är det därför min strupe brinner
som sjuttio lägereldar
när jag viskar ditt namn
och nyckeln kräks upp

min rädsla
att du ska hitta mitt hjärta
och fylla det med Du
så jävla mycket du




Fri vers av närduintehör
Läst 462 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-14 21:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
symbolpoesi "svälja nyckeln "
2018-02-16

  Hon kallar sig poet VIP
I love it
2014-01-10

    Tollwut
I like..
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör