Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få bli kär i mig, om du vill.

ge mig en sekund
att få visa
vem jag vill vara
för henne
kanske du blir kär i

jag vet
att mina ögon inte alls
är sådana
man drunknar i
men kan du inte
ta ett par simtag
iallafall?

idag var jag med en vän
vi pratade
om dig
ha-ha-fucking-ha
vad knäpp han är
en dåre
rätt ful också

men ingen vet
inte hon
eller du
att mitt hjärta
slog i takt
med vokalerna
i ditt namn
hela vägen hem.




Fri vers av närduintehör
Läst 608 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-06 20:24



Bookmark and Share


  Zihuatanejo
Du skriver så grymt vackert! Och man känner igen sig klockrent.
2013-03-14

  Hon kallar sig poet VIP
Jag tycker så mycket om...de sista raderna hur, de binder ihop allt.
"men ingen vet
inte hon
eller du
att mitt hjärta
slog i takt
med vokalerna
i ditt namn
hela vägen hem."
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör