Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära knullkompis.

synd att du inte fattar
att alla trappsteg jag tar
är för dig

att jag trycker mig intill dig
när du sover
för att få känna
mina hjärtslag
i takt
med dina andetag

jag ljuger ibland
åh jag fryser
för att få känna dig
mot mig
och kroppen kokar
hundrafemtio grader

du tänder alla lågor
och egentligen är jag inte sådan
men fan vad du gör mig kåt

kära knullkompis
varför förstår du inte
att jag är så jävlahelvetes kär
i dig




Fri vers av närduintehör
Läst 741 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-13 20:58



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Tuff. nära, berörande och ärlig.
JS Örjan
2021-01-10

  Ronny Berk
En rättvisande rubrik, ja !
2018-02-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag måste säga, knullkompisen din verkar vara aningen idiotisk
ser ej pärlan som du är
2012-06-27

    ej medlem längre
Åååååååååååh....ONT!!!
Satans djävlar! Som även jag har övat på att...på att stoppa tiden, liggandes på hans arm när han sover...inte lyckats, kan inte...går inte...
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör