Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min vardag.

du finns
överallt

bland flingorna i mjölken
i morgontidningens rubriker
och under min hud

du är gårdagens nagellack
och i nya lakan som prasslar
finns du

den bortglömda Dumle-kolan i min ficka
och p-piller
är bara du

jag ser dig i bensin
dårar i panik
nattens trafik
och bebisar med kolik



hur fan ska jag klara mig utan dig
när du är min vardag?




Fri vers av närduintehör
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-17 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

närduintehör