Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig våt, på helt fel ställen.

undrar om ni knullar nu
hon och du
fuck you

det är ditt fel
att jag biter på naglarna
igen
skyll dig själv
när jag inte kan riva
din rygg
när vi älskar
som du
älskar

det är tur
att det regnar idag
för väderprognosen
i min tårkanal
visar vått
hela veckan




Fri vers av närduintehör
Läst 594 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-05 00:01



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Tänkvärd berörande. Vått hela veckan.. Bra skrivet.
JS Örjan
2021-01-10

    ej medlem längre
Skit..måste jobba nu, fast jag vill stanna "här" och läsa dina texter...JU!!! :)
2012-06-15

  Saring
Skitbra! Från titel till väderprognos!
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör