Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag i helvetet

jag är begravd
under dina ögonlock

lördag i helvetet
skrapsår
rödvin
och tjugofem cigaretter

gråter på jobbet
tårar och trycksvärta
blir en pastell
som bildar
allt hon fick

och du simmar i havet av tårar
flyter på rygg
så äckligt lycklig

jag målar mina naglar röda
för hjärtat är svart
färgerna matchar ju så bra

jag minns precis
tapetens nyans
i hallen
där hon tog min roll
utan att provspela.









Fri vers av närduintehör
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-18 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

närduintehör