Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag trodde brännvinskyssar var kärlek

Jag har någon annan nu
en sån
som kysser min hals
innan han åker

vi är inte kära
kanske är det bara så
att vi behöver varandra

han behöver inte en vinfylla
för att vara min
och hans andedräkt
luktar inte öl
den luktar mint

och hans skor i min hall
är en seger
för mitt trasiga hjärta
och du
vet ingenting

och rädslan
över att känna olust
när någon trycker sin kropp mot min
och lägger sin hand på min mage
magen jag hatar
även fast det är morgonen efter

det skrämmer mig
att det enda jag vet
om kärlek
är spritkyssar och sena nätter
när det kanske är
morgonen efter
som räknas.








Fri vers av närduintehör
Läst 463 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-19 18:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser och omläser, känner svårmod !
2018-02-16

  annalena VIP
Herre gud så ärligt,
"Vi är inte kära
kanske är det bara så
att vi behöver varandra "
Tack för en text som lämnar mig med gråten nära

2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör