Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

273. Korsväg



Kärlekens väg är korsets väg
Ett par genomborrade fötter
vandrar tillsammans med mina fötter
på kärlekens korsväg
Det finns En
som med sina genomborrade händer
reser mig upp när jag faller

När kärlekens korsväg blir ett hav
där den ena stormvågen
störtar mig ner i avgrunden
och den andra stormvågen
krossar mig mot klipporna
då finns där En
som med sina genomborrade händer
samlar mitt gudagivna människojag
och bär mig nära sitt hjärta

Havet stillnar, skogen tystnar
kvällen vaggar mig stilla till ro
Jag föddes ur en Skaparhand
och lever denna enda stund
Jesus Kristus genomlyser allt




Fri vers av Maria T
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-19 20:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så vackert.
2012-03-04

  anits VIP
Mycket vackra rader
2012-02-22

    ej medlem längre
Ja, Jesus är en sann vän!
2012-02-19

  walborg
Benådade ord. Innerligt tack.
2012-02-19

  ERD-man-SKY VIP
Vacker poesi...
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T