Osteoporos = benskörhet
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osteoporos = benskörhet


Social osteoporos

 

 
beroende på att jag funnits så länge
finns jag nu allt mindre 
det är ungefär som osteoporos
osynlighetens hålrum blir fler
och större
värdet av mig urkalkas
min sociala identitet är skör
och risken för kontaktbrott ökar

syns inte
hörs inte
finns inte




Fri vers (Fri form) av Måna N. Berger
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-19 23:14



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Osynligheten är inuti dig, vännen!
2012-02-20

  ERD-man-SKY VIP
Intressant dikt!
Samhället är inte nådigt för de som åldras…
Inte bra.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger