Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dotters I love you...

Beundrad och älskad för sin röst av en hel värld
En ikon av skönhet
Men inget av detta kunde rädda dig
Inte din egen kärlek till livet
Inte din dotters kärlek
Hon som får bära den svarta sorgemanteln livet igenom
Drogernas paradisiska helvete skiljde din hand från hennes
när ditt hjärta slutade slå




Fri vers av Feminaz
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz