Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom,

kom ta min hand.
Gå bredvid mig,
följ mig på vägen.

Det kommer ej alltid vara lätt,
men även vi kommer att gå i solen.




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-21 10:34



Bookmark and Share


  Nils stensson
solen skiner alltid då jag är med dig.
2012-04-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
solen skiner, så det är varmt även i skuggan
2012-02-28

    GruffGruff
Håll fast vid den som älskar dig även om det är svårt
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia