Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar brännas

Det är lavan jag undflyr
och jag flyger som en samling nervösa fjärilar mot sötma.
Varje gång jag vill berätta för dig,
tappar jag orden.
Det vi inte vågar se tillsammans, ser han.
Han har långt kvar till medlemsskap i kejsarens nya kläder.
Jag är mest rädd,
för lavan.




Fri vers av Feminaz
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-02-21 13:36



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar att diktjaget "flyger som en samling nervösa fjärilar mot sötma" - sött och schizofrent på en gång!
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz