Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar mig bara en fredagsnatt.

nollnollfemtiosju
snubblar jag in i din hall
tror jag minns
att tapeten var gul
du ligger i din säng
och jag faller hårt ner
i dina skrattgropar
sluta le
jag kommer aldrig ta mig upp

jag tror att vi pratade om hundar
en Jackrussel
men det enda jag hör
är hur täcket prasslar
när du flyttar din hand
mot min axel

du skulle höra mitt hjärta nu
dunkdunkdunk sjuttiofem gånger i sekunden
och du skulle se mig nu
när jag åker till affären flera gånger om dagen
oj jag glömde köpa majonäs
kanske mjölk
för att få åka förbi ditt hus
och se
vem du håller om ikväll.




Fri vers av närduintehör
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-21 13:52



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Oerhört tråkig kommentar... men känner spontant att du är värd så mycket mer än de här små smulorna du pickar i dig. En fredagsnatt.
2012-03-03

  katastrofromantiker
Oerhört tråkig kommentar... men känner spontant att du är värd så mycket mer än de här små smulorna du pickar i dig. En fredagsnatt.
2012-03-03

  Silverflowerpoet VIP
Jag vet precis hur såna där skrattgropar funkar.. förrädiska.
Gillar dina texter jättemycket. Du väljer ord som gör att jag förstår och känner ögonblicket. Ge oss mer! :-)
2012-02-21

    kivu
Det här är så bra. Så bra.
2012-02-21

  thereseonaland
Perfekt! Älskar denna :)
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör