Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avig och en rät

Det är spöken
skuggvarelser av rädslor
som skymmer sikten.

De viskar gång på gång, i kör
för att överrösta kärleken, tilliten.

Därinne där det är varmt vilar ett fågelbo.
Vårljuset vyssjar de nyfödda
med vingar fria från tvivel








Fri vers av Feminaz
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-21 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz