Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad-Kåt-Lättsam

om du visste
att du halkade omkring
i min våta fantasi

och när jag åker hem
vet jag inte
om jag känner
tror jag glömde mitt hjärta hos dig
ta med det på måndag är du snäll

om du visste
att när du sover
leker jag plockepinn
med dina fingrar
etttvåtrefyraälskamigfem

och när du vaknar
ungefär klockan sex
är sagan slut
och jag blir hon
hon som är
glad-kåt-lättsam
hon den där
som inte är kär.




Fri vers av närduintehör
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-21 19:05



Bookmark and Share


  Lazuli
Igenkänning:-)
2018-11-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra dikt
2012-06-30

  katastrofromantiker
Been there. Done that. Check.
Väl fångat.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör