Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande relationer och framtida planer om ingenting.

Du försökte
få ögontakt

Jag undvek det
halvt omedvetet
halvt medvetet
blicken rakt fram

Såg inte igenom dig
såg bara rakt förbi

När jag passerade
skrek du på mig
skällde ut mig

Gapade ut
en massa ord
om gamla tider

Inte för att jag
längre bryr mig

Morgontrött
och egoistisk
som jag var

men av någon anledning
så kändes det

gjorde lite ont
inuti

Det var ju
trots allt
ett tag
nära att bli

Att bli

Vi

Men du var
för mycket som dig
inte rätt
för mig

Vilket jag inte
klandrar dig för

Men att du
fortfarande
höll på med honom
din före detta älskare

Medan du fick mig
att nästan tro
på oss
enade i en

Var det
som gjorde
att jag tog mitt beslut
angående

att vända på klackarna
och gå min väg

Men trots detta
så är det inte jag

UTAN DU

Som skriker och gapar

precis som om jag
hade begått brott
mot mänskligheten

och var tvungen att
föras till internationella
domstolen i Haag

för att få en dom
innebärande
ett liv
i evig misär

Men om du vill prata
så är det okej

Fast i sådana fall
i en lugn
och icke-dömande ton

Kanske vi kan vara vänner
men aldrig älska varann

Det tror jag inte




Fri vers av Glömmaren
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren