Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting. Ingenting.

Allting.

Att gå naken

i mitten av en landsväg

omgiven av varmt gröna snår och buskage

med armarna utsträckta

huvudet lätt lutat bakåt

och med ögonen stängda.

Ingenting.




Fri vers av Glömmaren
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-20 20:29



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bravo snyggt skrivet denna text slår igenom !
2012-03-21

  Yrre VIP
Ljuvliga ord! Sådant kanske man har velat länge, faktiskt!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren