Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebelledarens dotter.

Du bekämpar eld med eld.

Skjuter huvudet av den som torterat, mördat dina bröder, och systrar.

Är blod en given ingredients i demokratikakan?

Eller kan man utelämna blodet, och baka kakan på längre tid i lägre temperatur istället och då (kanske?) uppnå samma resultat, eller till och med ett bättre sådant?

Men har dessa personer under förtryck tid att vänta?

Kanske det är lika bra, att låta de onda härskarnas blod rinna ut, innan sanden för den där flickan, med de där drömmarna, gör det.




Fri vers av Glömmaren
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Insperation ger du i dina texter gillar starkt :)
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren