Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flicka. Klänning. Hatt.

En ung flicka i hög hatt och långklänning, sitter på byrån i hallen hemma hossina föräldrar.

Hopkrupen sitter hon med båda knän och händer för att dölja ansiktet.

Med ett sakta framväxande leende, förintar hon alla sin tårar.

När hon överger denna ställning, och reser sig för att återvända till livet, har hon allt.

Hon har en plan.




Fri vers av Glömmaren
Läst 306 gånger
Publicerad 2012-03-14 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren