Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The perish of earth.

"The environment is not of my concern.

All shall die.

All shall burn."

- En vän




Fri vers av Glömmaren
Läst 301 gånger
Publicerad 2012-03-13 13:59



Bookmark and Share


  vera gade VIP
en bra dikt...
2012-03-13

  vera gade VIP
den som skriver sig "en vän" har after all något som väntar under the superficial
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren