Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kittlar i maggropen

Livet kanske famnar dig
på ett helt nytt sätt,
kramar om dig och för dig på en helt annan svängom
än du trodde var möjligt.




Fri vers av Feminaz
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-22 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz