Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten önskan i tanken...


Kära Gud!

Kära Gud!
Kan du streama eller beama ner pappa?
Han har inte varit död så länge och jag skulle vilja brygga ett tvärgott kaffe och muta med smaskig prinsesstårta.
Vad vi skulle skratta och gråta, du hade hejat på mig och mina nya livsplaner.
Bara en evighetssekund eller två,
hjärtat skulle bli så varmt då.




Fri vers av Feminaz
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-22 10:55



Bookmark and Share


  Nanna X
å så fin! det går nog om du verkligen vill. beam him over!
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz