Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


trasad går du

trasad går du
allt helare
böjd inför
allt starkare
vag och splittrad
allt tydligare
dina fötter
i jordens
tungt doftande
sköte
i ödmjukhet
träder du fram




Fri vers av walle dickson
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-22 13:33



Bookmark and Share


  claes fredelius
Hej Walle!

Ja det är tröst och helande att gå i naturen
Lägga sig ner mot Moder Jord

Hör av dig när du kommer till Stan...
Claes
2012-10-15

  Feminaz
Livet gör oss till de personer vi är, livets ljus och mörker sätter sin prägel. Tycker om hur du gåtfullt snickrar ihop ord om livets påverkan!
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson