Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte ser mig

det gör ont
när du tittar på flickan
hon blonda
fina ben säger du
medans mina ben
fylls utav marmelad
när du skrattar
tycker du inte om marmelad?

och i mitt hjärta
har du en svit
med jacuzzi
men allt du ser
är ett motellrum
med skitiga lakan

om jag låtsas
att min säng är världen
så ska jag täcka varje millimeter
så att du ser mig









Fri vers av närduintehör
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-22 19:55



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Gillade speciellt versen i mitten!
2012-03-03

    ej medlem längre
Roligt!
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör