Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veolia, en resa i tiden


en solig vinterdag
du stod
och väntade
på mig

blev så hjärtans glad
hade längtat efter dig

tog tåget över bron
ännu en gång
hade tron
på en spännande resa

naturen rusade förbi
eller var det tiden
ren magi
jag kände friden

att resa med Veolia
lugn och ro och action
det är livets salt
ute är det kallt

en gång när livet är slut
ska jag minnas
resan minut för minut
sen slutar jag att finnas

men nu är nu
och solen lyser
en bok, en fika
det är så vi myser

uppe i ljusa vagnen
sitter jag skönt
får gärna bli en vana
i detta panorama

snart känner jag mig slö
sover en liten stund
Veolia är bra för vår miljö
jag har möte med John Blund






Fri vers av Christine Sabel
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-22 21:14



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Levande vackert! Det är minnena som gör oss rika.
2012-02-23

    Ken Cassel
Christine!
Jag arbetade på Veolia innan MTR tog över!
Metro Train Railwaysystem
Nu jobbar jag för MTR = fortfarande tunnelbanan
Och jag instämmer
Veolia var bättre!
:)

Kramar!

Ken
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel