Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är din hora, romeo.

vi delade samma cigarett
kanske samma säng
inatt
älskling

men jag vet
att du bara ser mig
som en smutsig fantasi
erotik
nattpanik

kanske
är det hon
med blonda slingor
kassörskan på Konsum
som får ditt hjärta
att slå

jag vet
att du leker charader
romeo
på hjärtekrossarbravader

jag kan inte leva
med dig
men inte fan
kan jag leva
utan dig




Fri vers av närduintehör
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-22 21:44



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Håller med föregående talare.
2012-03-03

    Kyle
Bra dikt, men framför allt gillar jag rubrikvalet starkt.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör