Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tåget ser han

 

På tåget ser han

på andra som ser

på varandra




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-23 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP