Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en osalig ande






hon har inte varit en sockermormor
snarare en drake
va
så förvånad jag blev

hemtjänsten kom
en kille hon gillade
hon gillade också pizza
och glass

hon lät inte som en drake
snarare som en mus
som satt fastklämd




Fri vers av Christine Sabel
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-23 14:43



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Vi är ibland som vi bemöts... mänskligt är vi ofta små ändå...
2012-02-26

  Ezmeralda VIP
Bra och tankeväckande.
Det får mig att fundera över
hur vi människor uppfattas.
2012-02-24

  anits VIP
Mycket tänkvärt, bra skrivet
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel