Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är




Du är bara ord
jag kopierar
och inte kan sluta läsa




Övriga genrer av meeoorw
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-01-24 22:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ah gillas
tror inte du kopierar
detta känns fraisht!
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw