Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborg



Det luktar vin

Jag känner rädslan
Den söta stickande lukten

Jag hör ljuden
Smakar av flykten
Och skakar

Jag vill inte se det jag ser
Stäng mina ögon
Håll för mina öron



Håll för mina öron
Stäng mina ögon






Övriga genrer av meeoorw
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-05-01 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw