Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hög på livet för tillfället


prayer



rosa ljus
lyckorus

känns du min puls hur jag skrattar!

högre högre högre
snabbare
bättre bättre bättre


skrattar




Övriga genrer av meeoorw
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-02-11 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw