Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek




Ett tyst rop ger mig ingenting
Jag letar inte
Jag behöver inte
Jag orkar inte

Ordnar du allt åt mig?
Viskar du det jag behöver höra?
Skratta med mig



Kan du komma ner?
Så kan vi åka långt ifrån
Allt det vi inte vill ha




Övriga genrer av meeoorw
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-01-19 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw