Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-



du har en lång väg att gå, lilla vän
du kommer möta många stängda dörrar
du måste se igenom

du måste förstå att de inte kan hindra dig
dörrarna
din lust att lyckas får inte gå till spillo




Övriga genrer av meeoorw
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw