Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad



det brinner det brinner
jag famlar i mörker
vem är det som står bakom mig?

vem är det som odlar min rädsla?
jag tvekar jag backar
var ska jag vända mig?

det leker vissa dagar
andra är de ensamma i oro
tyst så tyst

det brinner det brinner





Övriga genrer av meeoorw
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-10-05 12:13



Bookmark and Share


    Morbide
väldigt fint. :)
2006-11-09

    pergunnel
verkligen jättevackert, baby<3
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw