Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rast på jobbet.


Inget namn

En stabbig man
en kvinna nätt
svälter hon?
han äter sig mätt

På knagglig gammal engelska
en släng av svenska ord
de dricker sina flaskor
sitter stilla vid ett bord

Jag undrar bara vad de är
och vad de tänker på
vad gjorde de i sitt förra liv
och vart ska de gå?




Övriga genrer av meeoorw
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-07-16 13:19



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
denna flyter nästan perfekt
skulle vilja ändra på någon rad

En stabbig man
en kvinna nätt
tror du hon svälter?*
när han äter sig mätt*

På knagglig gammal engelska
en släng av svenska ord
de dricker sina flaskor
sitter stilla vid ett bord

Jag undrar bara vad de är
och vad de tänker på
vad gjorde de i sitt förra liv
och vart ska de nu gå?
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw