Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulsiv framtid



gåendes över regnvåt asfalt
det är där jag vill le med dig

i nattens strålning vill jag ha
jag vill röra din kontur
känna din värme




Övriga genrer av meeoorw
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-04-18 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw